Jij & Von  

    Begeleiding bij verandering, verlies & rouw

Werkwijze


Verlies, verandering en rouw werkt voor iedereen anders. Mijn aanpak wordt dus altijd afgestemd op jou als persoon en op jouw behoeften. 

Het is belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt. Om deze reden start ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, via Skype/Zoom of bij mij in de praktijk.  Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Als het van beide kanten goed voelt, plannen we de eerste afspraak in.

De sessies kunnen plaats vinden in mijn praktijkruimte of bij jou thuis.
Mocht je vanwege gezondheidsredenen liever geen fysiek contact willen dan kunnen we de begeleiding ook online of telefonisch plaats laten vinden. 

Chatsessie
Ik merk in de praktijk dat er soms behoefte is aan een kort contactmoment. 
Dit heeft vaak als doel even je verhaal kwijt te kunnen zonder direct een heel traject op te starten. Een chatsessie behoort dan tot de mogelijkheden. Een gemiddelde chatsessie duurt ongeveer tussen de 15 - 30 minuten. Mocht na de chatsessie blijken dat je toch een traject wilt starten, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de eerste factuur. 

 Ervaringen cliënten 

 " Ik wil je bedanken voor de steun die ik van jou heb gekregen en nog steeds krijg.
  Ik vind het een fijn gevoel dat ik je altijd kan bellen mocht het nodig zijn. De gesprekken hebben      mij ontzettend geholpen. Dank je dat je er voor me was tijdens een hele moeilijke tijd".
 
   
  Mevrouw S. van V.