Jij & Von  

    Begeleiding bij verandering, verlies & rouw

Von


Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de verhalen van mensen. Wat beweegt ze en waarom doet iemand wat hij doet? 

Het bleek de rode draad te worden voor mijn werk.

Na het afronden van mijn HBO opleiding Eventmanagement & Communicatie (NHTV)  heb ik jarenlang gewerkt in de zakelijke dienstverlening, gericht op het organiseren van opleidingen en trainingen. Het succesvol coachen van de deelnemers werd een belangrijk en favoriet onderdeel. Door het volgen van diverse cursussen ontwikkelde ik mezelf steeds verder. Dit is me zo goed bevallen dat ik besloot een tweejarige coaching opleiding te gaan volgen.

In de praktijk kwam ik steeds vaker in contact met mensen die, net als ik ,een verlies hebben meegemaakt. Iets of iemand verliezen heeft een enorme impact. Het kan gaan om het verliezen van je gezondheid tot het afscheid moeten nemen van een dierbare. Je kan het gevoel hebben “alleen” te staan in je verdriet. Je voelt je soms onbegrepen. Jouw wereld staat stil, maar de wereld daarbuiten gaat door.

Verdriet, verlies en rouw krijgen naar mijn mening onvoldoende “ruimte” in onze huidige maatschappij. Het lijkt te vaak dat het er niet zou mogen zijn. Ik vind het belangrijk om verdriet en rouw te normaliseren.

Om deze reden ben ik me gaan specialiseren in het begeleiden van mensen bij verandering, verlies & rouw.